Met een fout OV rijd ik niet mee! verlengd

Petitie “Met een fout OV rij ik niet mee!” wegens succes verlengd!

Teken de petitie door hier te klikken.

Vanmiddag hebben wij 161 handtekeningen aangeboden aan A. Gerritsen, de portefeuillehouder OV van het BRU en in het dagelijks leven burgemeester van De Bilt. Het was een keurig gesprek en zo hoort het ook.
Hij zei dat hij het onder de aandacht van het DB zal brengen, dat maandag over de gunning van de concessie beslist. Het AD heeft vandaag in het Utrecht-katern (op blz 3) een kort maar duidelijk stukje over onze petitie.

De digitale petitie loopt nu door, in elk geval tot maandag. Dan is het óf Qbuzz dus bingo, óf Connexxion.
Dus ga door met het werven van handtekeningen:
http://www.thepetitionsite.com/433/210/105/met-een-fout-ov-rij-ik-niet-mee-petitie-tegen-veolia/

Maar er moet méér gebeuren!
Maandagochtend 3 september moet Wolfsen de vergadering openen met de mededeling dat hij is overspoeld met e-mails. Niet alleen uit Utrecht, maar uit heel Nederland. Niet alleen van burgers, maar ook van NGO’s en hun Israëlisch/Palestijnse partners. Vandaar de dringende oproep om nog vandaag een e-mail te sturen aan het Bestuur Regio Utrecht om je afkeuring over Veolia kenbaar te maken info@regioutrecht.nl . Of bel het Bestuur, tel. 030 286 2525, en vraag gerust om de Afdeling Mensenrechten. Als één boodschap maar doorklinkt: zaken doen met Veolia is taboe.
lees hier meer achtergrond informatie

This entry was posted in Boycot Divestment Sanctions, OV, Politiek, U4P, Uncategorized, Utrecht 4 Palestina, Utrecht 4 Palestine, Utrecht for Palestina, Utrecht for Palestine. Bookmark the permalink.

Comments are closed.