Zaterdag 21 april: BDS actie Batsheva Dance Company (Utrecht)

Zaterdag 21 april: BDS actie Batsheva Dance Company (Utrecht)

KOMT ALLEN!

Israëlische Dansgroep Batsheva
treedt 21-4 op in de Stadsschouwburg van Utrecht
Lucas Bolwerk 24

Dansgroep Batsheva wordt Israëls allerbeste ambassadeur genoemd, in de propagandacampagne die ‘Brand Israel’ heet, betaald door Israëls ministerie van Buitenlandse Zaken..
Die campagne is opgezet door marketeers om Israëls imago van mensenrechtenschendingen, apartheid, illegale nederzettingen, wit te wassen in het buitenland.
De ‘Merk Israël’ Campagne toont het mooie gezicht van Israël aan de wereld, misbruikt kunst en cultuur voor Israëlische propaganda, om zijn rol van militaire bezetter en onderdrukker te doen vergeten…
Hierom is Batsheva doelwit voor culturele boycot. We willen dat Batsheva zich distantiëert van ‘Brand Israel’ en de apartheidspolitiek van Israël… en dat Utrecht zich achter de wereldwijde culturele boycot schaart!

Op 21 april gaan wij Utrecht en Nederland waarschuwen voor de leugens van ‘Brand Israel': schoonheid met een vieze dubbele bodem!
Voor zaterdagavond 21 april roepen we zoveel mogelijk mensen op voor demonstratie voor ingang van de schouwburg! We gaan Boycotliederen zingen, en er is een act, die stijlvol De Hele Waarheid rond ‘Brand Israel’ aan het publiek uitlegt en de noodzaak van culturele boycot.

Komt allen! Zoek maar vast een mooie galajurk uit of stoom je tuxedo. Borden, spandoeken, BDS leuzen welkom.

Tot ziens!
Utrecht4Palestine

Kijk ook even naar onze Facebook sites:
Utrecht4Palestine op Facebook
Culturele Boycotactie Batsheva, Springdance, Stadsschouwburg Utrecht

Stadsschouwburg Utrecht
Lucas Bolwerk 24
aanvang: 19.00


This entry was posted in actie, Actie, BDS-koor, Boycot Divestment Sanctions, Culturele Boycot, Midden Oosten, U4P, Utrecht 4 Palestina, Utrecht 4 Palestine, Utrecht for Palestina, Utrecht for Palestine, Vrouwen in het Zwart. Bookmark the permalink.

Comments are closed.