Zondag 10 augustus: Vredesmars Voor Gaza

Zondag 10 augustus: Vredesmars Voor Gaza

(Van harte aanbevolen door U4P!)

60633_750349838356196_6903214473382248663_n

Naar aanleiding van de aanhoudende vreselijke gebeurtenissen in Gaza kunnen we ook in Utrecht niets anders dan ons uitspreken tegen het disproportionele geweld dat Israël gebruikt en willen we ons medeleven tonen aan alle slachtoffers en nabestaanden. Daarom organiseren we een vredesmars in Utrecht op zondag 10 augustus. Aan het eind van deze mars zullen enkele sprekers hun verhaal doen en verwoorden wat wij allemaal vinden: geweld is nooit een oplossing!

Lokatie: Plein Vredenburg Utrecht.
Tijd: van 14.00 uur tot 17.00
Zie de Facebook eventpagina

De afgelopen weken zijn er al meer dan 1500 doden gevallen, duizenden mensen zijn gewond en op de vlucht. Dit is al de derde keer in zes jaar dat de strijd tussen Israël en Palestina zo uit de hand loopt. Wij spreken ons uit tegen de Nederlandse overheid die nog steeds de bezetting en de onderdrukking van de Palestijnen steunt. Wij geloven niet dat de bezetting en de bombardementen een duurzame oplossing bieden. Wij geloven dat er vreedzame en rechtvaardige mogelijkheden zijn.

Iedereen is welkom om mee te komen lopen en te luisteren naar de toespraken. Spandoeken, vlaggen en megafoons zijn welkom, mits ze een positieve boodschap uitdragen. Laat je niet provoceren, een vreedzaam geluid is een krachtigere boodschap!

Ondersteunde organisaties: SP-Utrecht, IMORS, Internationale Socialisten, Christian Peacemaker Team, U4P, docP.

Zondag 10 augustus 2014
Lokatie: Plein Vredenburg Utrecht, daarna rondgang door stad.
Tijd: van 14.00 uur tot 17.00

This entry was posted in actie, Demonstratie, Geweldloos verzet, Israëlisch geweld, Massacre, Massaslachting, Midden Oosten, Palestina, SP, U4P, Utrecht, Utrecht 4 Palestine and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.